Foodlovers

In Weerdinge werd het Foodlovers event georganiseerd waar buurtbewoners konden genieten van muziek, kunst, hapjes en drankjes

Kunstmarkt

In Parc Sandur werd een aantrekkelijke kunstmarkt georganiseerd waar bewoners konden genieten van de creatieve uitspattingen van o.a.  buurtbewoners.

Samen schilderen

Buurtbewoners in Weerdinge maakten samen een gigantisch schilderij wat hier onthuld wordt door burgemeester van Oosterhout. Door het samen schilderen leerden zij elkaar beter kennen en kregen ze nieuwe contacten.

Toprit 2000

Toprit 2000 was een muzikale winterse avond op de oprit van De Drumstudio aan de Allee in Emmen. Buurtbewoners genoten samen van de muziek en namen deel aan een drumworkshop. Iedereen was super enthousiast en vond het leuk om elkaar eens op deze manier te kunnen ontmoeten.

Graffitikunst

In Emmer Erfscheiderveen mochten schoolkinderen een spelcontainer pimpen o.l.v. een echte graffitikunstenaar.

Social Sofa’s

Een inwoonster had als droom twee bankjes langs de waterkant te laten plaatsen waarin het thema Van Gogh zou worden verwerkt. In het voorjaar van 2018 zijn ruim 40 vrijwilligers uit Nieuw-Amsterdam en Veenoord bezig geweest om de sofa’s van 500 kilo glasmozaïek steentjes te voorzien.

Playground pimped

Het sportcomplex zag er na verloop van tijd steeds onaantrekkelijker uit en het idee ontstond om het geheel op te knappen. Het project moest niet alleen zorgen voor kleur maar liefst ook voor grote betrokkenheid van de wijkbewoners.