Sfeervolle winteravond in De Allee

Buurtbewoners van De Allee in Emmen konden genieten van een sfeervolle winterse avond in december. De cajóngroep van Drumstudio speelde vlak voor Kerst bekende Top 2000 songs met begeleiding van zangeres/gitarist Margaretha Kleine. Samen met buurtbewoners vond deze activiteit plaats op de oprit voor De Drumstudio in een decor van kerstverlichting, vuurkorven en toepasselijke versnaperingen. Bewoners krijgen óók de gelegenheid om deel te nemen d.m.v. een workshop cajón.

Het doel van deze avond was om buurtbewoners samen te brengen en mee te laten doen en genieten van een culturele activiteit.
Voor de cajongroep en De Drumstudio is het een prachtige gelegenheid om de lesruimte te verlaten en een paar meter verderop zichtbaar te zijn voor buurtbewoners die weliswaar op de hoogte zijn van het bestaan van De Drumstudio, maar niet weten wat zich daar precies afspeelt. Op deze manier krijg je weer iets nieuws mee over het reilen en zeilen in je buurt. Deze avond bracht buurtbewoners samen in een ongedwongen, feestelijke sfeer. De buurtvereniging heeft een mooie rol vervuld bij de organisatie en aankleding van het geheel.